ФИРМАТА СЕ ЗАНИМАВА С ПРОИЗВОДСТВО И ВНОС НА МЕБЕЛИ И ОТ СКОРО Е НА ПАЗАРА В ГР. ГОРНА ОРЯХОВИЦА.
МОЖЕ ДА Я ОТКРИЕТЕ НА АДРЕС ГР. ГОРНА ОРЯХОВИЦА, УЛ. ПАТРИАРХ ЕВТИМИЙ 22
         През всичките години на работа фирмата се е утвърдила като пример за високо качество на предлаганите продукти и услуги. 
         Продукцията ни е предназначена за активни и позитивни хора, взискателни към начина си на живот, търсещи трансформация на своя дом чрез стилни и вълнуващи решения, които същевременно не пропускат необходимостта от практични удобства като комфорт и многофункционалност. 
          Всички качества на нашите продукти може да видите в магазина на фирмата, където ще бъдете посрещнати от усмихнати и компетентни служители, с които заедно да изберете най-подходящото за Вас и Вашият дом обзавеждане. Магазинът е ситуиран на одобно мясно в широкият център на града, с място за паркиране и товарене.  Там ние ще Ви предложим подбрана селекция от най-новите световни тенденции в областта на интериорния дизайн, както и многобройни възможни комбинации от абстрактни форми, дамаски и аксесоари. 
         От традиционното до модерното, при нас може да закупите или да поръчате по индивидуален проект. Избягайте от еднообразието в дизайна и заповядайте при нас!
         Да не забравим - Цените на предлаганите от фирмата мебели са най-ниските в града, а предлага и гъвквави схеми на плащане.
         Магазинът е отворен:
- от понеделник до петък, от 9 до 18 часа.
- в събота - от 10 до 14 часа.