БЛУМИНГ - ДАМСКИ ФИТНЕС ЦЕНТЪР 

През 2013г. фирма БЛУМИНГ 07 ЕООД, кандидатства и печели проект по ОП Развитие на човешките ресурси", чрез който създава придобилият вече популярност в града Дамски фитнес център.

   Фитнеса  разполага с две зали - една за работа с уреди и машини и втора за упражнения на земя с швейцарски топки, ремъци, експандери, обърчи и въжета за скачане,както и за групови занимания по аеробика и бокс.  За правилните тренировки,комфорта и безопасността на клиентите се грижат квалифицирани инструктори.
  Дамски фитнес център Блуминг е създаден с цел да даде възможност на всяка жена да повиши качеството си на живот чрез спорт. Тук всеки клиент получава индивидуално отношение и подход, тренировки спрямо възрастта, здравословното състояние,теглото и желаните резултати.
  Една от основните мисии на фитнес клуб Блуминг е да създаде обстановка и да даде насоки на жени, които никога не са спортували да започнат да се грижат за здравето си, чрез спорт.Да се пребори закостенялото схващане, че тренировките са само за спортисти или , че чрез тренировки се трупат мускули, но не се свалят излишните и вредни за всички вътрешни органи килограми и мастни тъкани.
 Тук ще всеки желаещ ще получи познания за правилното хранене и спорта, като начин на живот.За клиентите си фитнеса предла възможност за изготвяне на индивидуален хранителен и тренировъчен режим. Пееодично се провеждат и лекции на различни теми свързани със здравето и красотата.
 В дамски фитнес център Блуминг ще получите релаксираща обстановка,качествена кардио или силова тренировка, компетентни съвети и контрол.
 Чрез посещенията си във фитнес залата :

-ще подобрите самочувствието и настроенитео си
-ще увеличите тонуса и работоспособността си
-ще намалите риска от остеопороза, диабет, сърдечносъдови заболявания и артрит.
-ще се преборите с целулита и излишната мастна тъкан
-ще моделирате тялото си и ще се наслаждавате на постигнатите резултати.

АДРЕС: ГОРНА ОРЯХОВИЦА, ул. "Вичо Грънчаров" 9А

РАБОТНО ВРЕМЕ 

Понеделник - Петък от 9.00 до 21.00 часа

Събота и Неделя - от 10.00 до 19.00часа

тел:0877770713


    страница във
facebook  Bluming-дамски фитнес център
    профил във
facebook – bluming.bluming.